Novetats a MAD Center 2014-2015

A MAD Center, l’acadèmia on vinc donant cursos de Cinema 4D des de fa més de dos anys, podeu trobar una gran varietat de cursos dividits en tres grans blocs: Interactiu, 3D i Vídeo. Per complementar, regularment es realitzen diferents master classes dedicades a àudio i vídeo. Us parlo d’ella de nou perque en aquesta nova temporada s’han introduït algunes millores molt importants que al meu parer que eleven exponencialment l’experiència de formar-se en el món audiovisual.

El web de MAD Center és qui centralitza les millores. En un primer cop d’ull ha patit un rentat de cara total. Disseny més fi i acurat, amb la informació més organitzada i una lectura més agradable. Per darrere, s’han afegit diverses tecnologies per a suportar un bloc a manera de magazine i l‘administració d’usuaris, cosa que dóna molt però que molt de joc.

Captura de pantalla 2014-10-27 a las 0.38.12

La gran novetat derivada d’això és la creació d’una àrea per a alumnes i exalumnes on es pot interactuar amb els companys, amb el professor i consultar els apunts i exercicis relacionats amb les classes ja realitzades, tenint en tot moment un report del progeso actual. Tot això s’administra a través d’un perfil públic, on es poden posar en comú coneixements i habilitats a manera de CV per trobar feina o col·laboracions. Ha estat un èxit total entre tots els alumnes que ja ho han provat i creiem que s’ha augmentat la comprensió i fins a la implicació de molts d’ells.

Estem molt orgullosos i contents de poder dir-vos que una de les primeres empreses en beneficiar-se d’aquestes millores seran els integrants del departament gràfic de RTVE a Sant Cugat.

Us aniré explicant!