Gràcies, MAD Center.

Un buit apareix a Barcelona pel que fa a formació sobre 3D, mapping, motion graphics i interactivitat. MAD Center ha tancat les portes (de moment) fins a nou avís. Una acadèmia amb una clara vocació de divulgació, amb uns cursos molt focalitzats i assequibles per a tothom.

Sé que molta gent no coneix aquesta acadèmia amb seu al Poblenou. Sempre ha actuat a l’ombra, sense fer excessiu soroll, però prenent-s’ho molt seriosament i ensenyant de veritat. La seva activitat s’ha basat sobretot en el boca a orella; gent que sentia que aprenia i ho recomanava a la seva gent. Molts dels alumnes venien de costosos Màsters i carreres amb una única frase: “M’han dit que aquí s’aprèn de veritat a fer servir tal programa”. I així era. Per un preu molt assequible i una quantitat d’hores en la seva justa mesura, els professionals que acudien podien complementar la seva formació i sentir-se segurs amb les eines. Tot això amb un ambient distès i professional. Gràcies.

Javier Álvarez (Donotdisturb) no ha pretès mai fer-se ric. Ha dedicat molt temps de la seva vida per portar endavant l’empresa, amb moments bons i moments durs. Vull destacar el seu esforç a l’hora d’ajudar a la gent a perdre la por i endinsar-se al món del disseny en moviment. A mi em va donar l’oportunitat de ser professor de Cinema 4D, un programa que jo dominava però del que no tenia experiència enssenyant. Ell va tenir la intuïció i va confiar en mi i en les meves ganes. Gràcies.

D’això ja fa més de 3 anys. Durant aquest temps jo he après molt més que tots els meus alumnes junts. Tota aquesta experiència m’ha valgut per arribar a on sóc ara professionalment i per conèixer a molta gent del sector. Gràcies.

Esperem que torni aviat, amb les piles carregades per tornar a ocupar aquest lloc que li pertoca.

I recordant el seu eslògan, només puc dir:

Esteu MAD, em veu tornar MAD.